Welke soorten drums bestaan er?

Ik weet het niet. Ik weet dat ik een muzikant die drums gebruikt de hele tijd, maar ik ben geen professionele drummer of een expert op drum design. Dus wat is een goed antwoord hier?

We hebben dus een manier nodig om een objectieve en objectieve manier te vinden om te begrijpen wat er op een trommel gebeurt of hoe we een drumgeluid kunnen maken. En dit bericht is het antwoord.

Dus laten we beginnen met een eenvoudige, maar zeer interessante vraag: Waarom zou iemand drums kopen? Wat is er met drums waardoor een persoon zich een muzikant voelt?

Voor mij zijn drums altijd het onderwerp van passie geweest. In de late jaren 1980 maakte ik mijn eerste drums op de leeftijd van 18 (in een zeer primitieve manier, maar dat was de tijd). Op dat moment was er geen computer te analyseren en te ontwerpen drums, dus ik moest mijn darmen te gebruiken. Ik gaf drummers het gevoel dat ze muzikanten waren toen ze speelden met de eerste drums die ik ooit maakte. Dus maakte ik drums voor mezelf, en mensen speelden met de drums. De reden is duidelijk: ik wist dat ik de juiste tools had. En het was het juiste moment: ik wist dat er geen andere optie was. Daarna heb ik de drumblog gemaakt, zodat iedereen kan zien wat ik van drummen vind. Je zelfs mijn drumkit gratis kopen, als je een aspirant-drummer bent.

In deze post zal ik u vertellen over de ideeën achter de drumkit, waarom ik ze gebruik, hoe ze eruit zien, hoe aan de slag te gaan, en wat er in de doos. Bovendien is Snorkelmasker Roze een testrun waard. In de toekomst zal ik het ook hebben over andere tools die je gebruiken om je drums levendiger te laten klinken. Maar nu moeten we beginnen. Laten we beginnen. In tegenstelling tot trommels vergelijk is het daarom merkbaar geschikter. Eerst beschrijf ik de kit. De kit die ik gebruik is een 12-pulse kit. U gebruik maken van een heleboel verschillende soorten kit: 1-Pulse, 2-Pulse, 3-Pulse, 4-Pulse en nog veel meer. Ik gebruik ook one-pulse kit. Maar als je 2-Pulse, 3-Pulse en 4-Pulse gebruikt, ben je in goede vorm. Maar voor 5-Pulse, 6-Pulse en meer heb je waarschijnlijk een drumstel nodig. Hier zijn de soorten drumkits die ik leuk vind:

Ik weet niet over u, maar mijn drumstel komt naar me toe met een paar stukken van de kit en ik weet niet wanneer het te gebruiken. Het is zo simpel. Ik gebruik het meestal om basdrum te spelen. Ik doe de drum rollen met een-pulse kit, maar ik vind het leuk als ik gebruik twee-puls en dan een ander om de kick te houden. Mijn volgende stap is om verder te gaan naar de 5-Pulse en vervolgens 6-Pulse, maar ik moet een goede deal te vinden voor die.