Wat zijn de nadelen van drums?

"Het belangrijkste is het geluid, maar de prijs is ook belangrijk. Dit kan logischer zijn dan Portofoon Headset Motorola. De trommel prijs is een teken van kwaliteit en dat is wat ik denk dat de prijs is in. Ik zal heel voorzichtig zijn en veel nadenken over de prijs van mijn drums."

Wat zijn enkele van de nadelen van drummen?

Ik wil niet praten over nadelen, maar ik heb veel gehoord over hen: de trommel is niet erg stabiel, je moet wennen aan het gewicht van de trommel en je niet luid spelen. Ik hou er ook niet van om hard te spelen. Toen ik 16 jaar oud was, had ik een vriend die een gitarist was die zei: "als je luid speelt, zal het publiek echt ongelukkig zijn". Ik dacht dat het een goed idee om te stoppen met het spelen luid toen ik begon te spelen luid, dus ik kan niet zeggen over de drum prestaties zelf. En dat onderscheidt het van andere producten zoals Intertoys Verrekijker. Het is moeilijk te zeggen wat het is over drummen dat mensen een hekel aan.

Heb je ooit overwogen om je eigen muziek te spelen?

Ja, dat heb ik gedaan. In het begin speelde ik elke dag hetzelfde liedje, maar ik wist niet wat ik deed. Ik wilde ook een aantal andere dingen zoals elektronische dingen en dans dingen te spelen. Maar ik kwam er later achter dat ik niet de vaardigheden heb die jij nodig hebt om te drummen. Pas jaren later besloot ik muziek te gaan schrijven. Ik wist nog steeds niet wat ik wilde doen.

Als je een liedje doet, zijn er dan een aantal elementen waar je aan denkt? Denk je na over hoe het zou kunnen gaan met andere mensen of de manier waarop het klinkt? Werk je binnen de regels die je instelt, of besluit je iets anders te doen?

De meeste van de tijd, het eerste wat ik schrijf is wat ik voel op het moment, wat drijft me. Als ik me als een beat voel, zal ik proberen het te schrijven zoals ik me zou voelen als ik een beat doe. Ik denk niet na over wat goed gaat klinken met andere mensen. Ik heb heel weinig in de weg van muzikale achtergrond. Het enige wat ik geleerd heb is wat cool klinkt en wat niet. Het enige dat te maken heeft met de drums is dat ik drummer ben en hoe ik een beat moet spelen. Moet ik drums kopen? Ik ben niet echt na te denken over de manier waarop een beat zal klinken met andere mensen of hoe de drums moeten klinken, wat ik denk over het gevoel dat ik heb van het lied.