Wanneer zijn trommels uitgevonden?

In de 15e eeuw, waarschijnlijk.

Het is nog maar zo'n tien jaar geleden dat ik een blog over drums begon in een Nederlandse blog genaamd De Groos. Het is een geweldige ervaring en ik ben zo dankbaar voor jullie allemaal die zijn het lezen van mijn blog! Er is slechts een ding dat ik wil zeggen, en dat is: Als je wilt drums kopen moet je mijn advies te nemen: Als je niet geïnteresseerd bent in het kopen van trommel, neem mijn advies: Koop een van mijn boeken. Blijf kijken naar het Trampoline Rotterdam testrapport. Als je mijn boek niet kent, dan is dit bericht zal een zeer goede manier om te beginnen. Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe editie van De Groos! Ik heb nog wat tips, foto's, links en nog veel meer op deze blog zeer binnenkort. Tot die tijd u genieten van het nieuwe artikel! 1. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen drumkits? Het hangt af van wie je bent en welke drumstel je wilt kopen. Hier zal ik antwoord op de vraag die veel mensen de aandacht heeft: Welke kit kun je zelf bouwen? (Deze vraag is echt moeilijk en veel mensen vinden het onmogelijk om hun eigen kit te bouwen.) Dit is wat we moeten weten: A) Je hebt niet veel geld nodig. Op dezelfde manier is trommels vergelijk een proefrit waard. U een kit bouwen met een paar reserveonderdelen. B) Je hebt een goed klinkende kit nodig. C) Je de kit niet in één sessie bouwen. Het moet worden gedaan in volgorde (dat wil zeggen je moet een aantal reserveonderdelen die kunnen worden gekocht of verworven). D) Je moet een aantal aanpassingen aan uw kit te maken wanneer u uw eigen project te starten. Hier is wat ik aanraden aan mensen die willen een kit te bouwen en het gedaan te krijgen in een redelijk tijdsbestek: A) Koop een kit van een fabrikant. Het zou tussen de €1.200 en €2.200 moeten kosten. B) Maak een lijst van wat je wilt en wat je niet wilt (en niet wilt voor uw kit). Het kan een paar fundamentele dingen zoals de drum hoofden, pedalen, staan en rack. C) Koop een aantal onderdelen. Het is altijd beter om te kopen van een fabrikant die weet wat ze doen. Je wilt niet te gaan door de moeite van het kopen van een drum stand (hoewel je ziet mensen kopen ze om hun huidige stands te vervangen voor goedkoper) of het vinden van een soort van een speciale kit die een op maat gemaakte rack voor de trommel heeft. D) Probeer niet om geld te besparen met dit spul. In een paar jaar de drum hoofden zal een stuk goedkoper dan ze nu zijn, en als dat gebeurt, moet je een van de drum stands te kopen, omdat je er een wilt voor uw kit. Je hoeft geen groot risico te nemen als je dat niet wilt. E) Lees mijn artikelen. Ik ben altijd proberen om mensen te helpen, dus ik probeer een blog die is een referentie voor nieuwe drummers te maken, of op zijn minst voor mensen die nog steeds leren drums te maken.

Ik heb een paar vrienden in Nederland, en ik speelde vroeger met een man uit Nederland die professioneel drummer is en een grote fan is van het drumstel.