Waarom zou ik drums kopen?

want je krijgt veel meer plezier voor je geld. En ik denk dat dat helemaal waar is.

Ik begon voor het eerst met drummen in 2001. In 2002 keek ik rond bij drumset shops en zag ik de drumkit aan de voorkant van de winkel. Dit is indrukwekkend, als je het vergelijkt met Flamenco Gitaar. Dit ding fascineerde me echt en ik wist dat het een instrument voor mij kon zijn. En toen ging ik naar de plaatselijke winkel waar ik de eerste set drums kocht en ik werd verkocht. Ik kocht 2e en 3e set, en kocht 2e set 2 jaar later. Daarna ging ik naar een drumkit dealer en bestelden we 2e en 3e sets drums voor een prijs van ongeveer 1/3.000.000. Zo noem ik mijn eerste kickdrum. Ik was blij met de resultaten, maar ik hield niet van de grootte van de trommel. Ik kon er niet op spelen, of ik moest de andere gebruiken, vanwege de ruimte. Ik besloot dat ik er iets mee moest doen. Dus ik had er een beetje plezier mee en dacht: "Ik wil geen nieuwe kopen omdat het niet zal werken. Ik wil het groter maken, dus ik moet het klein maken, dus het zal makkelijk zijn om ermee te spelen." Dus ik maakte het klein en legde het op een stuk touw. Ik begon te zien wat het resultaat van de grootte van een kick drum zou kunnen zijn. Ik keek naar de vormen van alle drums en alle gitaren, en ik dacht: "Het is mogelijk om iets dat groter is te maken. Het is niet zo belangrijk als het te groot is, zolang het maar werkt." Zo werd de kickdrum een drum die je met een gitaar spelen. Maar dat betekent niet dat alle dingen daartussen niet leuk zijn om te doen. In tegenstelling tot trommels vergelijk is het dus merkbaar opmerkelijker.

Ik heb altijd al een grote fan van een heleboel dingen en ik heb alles gemaakt vanaf nul. Ik kan mezelf niet echt vergelijken met anderen. Ik ken alle muziek die ik met mijn vrienden heb gemaakt en ik weet veel van wat ik ermee kan doen, dus ik zie mezelf als muzikant, en ik schaam me niet om te zeggen dat ik veel fouten heb gemaakt. Er is een tijd dat we het moeten toegeven en verder moeten gaan. Als we zeggen dat we iets beters kunnen maken, vergeten we vaak dat we niet alles beter kunnen maken. We kunnen niet verwachten dat iedereen dezelfde smaak in muziek hebben, moeten we nederig genoeg om te begrijpen dat anderen anders zullen zijn dan ons op een paar manieren. Maar er zijn dingen die we niet kunnen veranderen.

Ik kan niets bedenken wat ik beter had kunnen doen als ik dat had kunnen doen. En hier komt het probleem: de trommels zijn niet van mij. Ik ben niet de eigenaar van de drums. Het drummen is van mij. Weet ik. Maar waarom is dat? Hoe moet ik het beschrijven aan iemand die nog nooit de drums heeft gehoord? Nu, ik weet dat je nieuwsgierig zult zijn: "Oh, dus dit is het drummen dat je bij je thuis doet? Of misschien is dat mijn huis?" Nee, dat is het niet.