Terwijl ik test

Op het eerste gezicht kan een grote, luide trommel met een breed, dun geluid moeilijk te horen zijn via een hoofdtelefoon en dus duur. De waarheid is echter dat een grote, laagfrequente basdrum net zo belangrijk en plezierig kan zijn, nog meer dan een krachtiger, high-fidelity geluid, als je muziek wilt maken in de studio of op het podium. De basdrum is uw primaire instrument in een band, en als uw drums in goede staat zijn, dan zal uw muziek beter klinken. En als u uw trommels in goede vorm wilt houden, is er geen betere manier om het te doen dan door wat kwaliteitsgeld uit te geven. Je echter niet altijd naar de bouwmarkt gaan om basdrums te kopen; soms hoef je ze gewoon te kopen bij een vertrouwde dealer.

Hoe vind je de juiste basdrum? De belangrijkste factoren bij de beslissing welke basdrum te kopen zijn de kwaliteit en het geluid van de drums en het type drum dat u geïnteresseerd bent in de aankoop.

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze apparatuur en methoden om het nog beter te maken voor jullie allemaal.

Ik ben de manager van het Drum Lab, dat is mijn taak om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat je zo snel mogelijk de studio in en uit. We werken ook aan nieuwe en spannende manieren om het Drum Lab uit te breiden. In de nabije toekomst zullen we Drum Lab workshops doen waar mensen alles kunnen ervaren wat onze medewerkers hier doen, nieuwe technieken kunnen leren en een verscheidenheid aan liedjes kunnen spelen. Dit zal beschikbaar zijn als een online platform waar mensen zich kunnen aanmelden en dan de kans krijgen om te spelen in onze studio. Ik zie mijn werk graag als onderdeel van een grotere, en groeiende, beweging, de drummachine revolutie. Hoewel ik nog steeds een klein deel van die beweging, ik denk niet dat ik heb zo'n grote impact op de drum machine scene als ik zou willen.

Je zult hier geen reclame vinden. Wij maken de muziek, en jij moet er het geld mee verdienen.

Dit is de blog voor de drum gemeenschap. Het idee is om ideeën te delen en te horen wat drummers van nu zijn. Deze blog staat ook open voor nieuwe artiesten en muzikanten en nieuwe producers. We horen graag nieuwe dingen uit onze community en we hopen de muziek van je band toe te voegen aan de site. We staan geen advertenties toe op deze blog. Dus kijk op de site, en volg het drummen. Als u iets wilt bespreken of opmerkingen wilt maken, neem dan contact met ons op. Wij zijn hier om te helpen, en zijn altijd blij om te helpen onze lezers.

Oké, terug naar het onderwerp bij de hand.

Ik heb altijd al iets over het drumstel zelf willen schrijven. Zoals ik al zei in het artikel over de eerste keer dat ik ooit ging zitten met een drumstel, de drumstel is een instrument dat kan worden gebruikt voor veel verschillende dingen in het repertoire van een drummer.