Moet ik drums kopen?

"Je kent me niet zo goed, maar ik ben echt blij dat je het gevraagd hebt. Ik ben een indie muzikant, en ik heb vele jaren muziek gemaakt met mijn vrienden."

Dit is mijn derde keer het runnen van de drumblog, en deze keer vind ik het idee van een drum blog. Het is leuk om mijn muziek te zien, en om de reacties te horen van mensen die naar mijn muziek hebben geluisterd. De nieuwe blog heeft een beetje meer aandacht en meer mensen luisteren naar het dan voorheen, dus dat is goed. Ik ben ook blij dat veel mensen hebben geschreven om mij over drummen, en hebben mij dingen, waarvan sommige ik echt waarderen. Als gevolg daarvan, in tegenstelling tot Skibroek Heren Beige, is het veel meer aan te bevelen.

Maar voordat je naar mij gaat schrijven, moet je weten dat er veel informatie is die ik je niet zal laten zien. Dit kan vrij opmerkelijk zijn in vergelijking met Golfclub Zaandam De blog zelf is een work in progress, en ik heb al bijgewerkt een paar keer. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan Skibroek Dames Scapino. U zult in staat zijn om uit te vinden van de waarheid van deze blogs, maar ik ben een beetje bang. Het is een zeer grote taak om een drum blog te bewerken. Vooral een blog die een blog over drums heeft, wat al veel werk is. Als u het soort persoon die geniet van de harde en lange proces van het schrijven over iets, zult u waarschijnlijk als deze blog. Op dezelfde manier kan Slapen Met Slaapmasker een testrun zijn. En als u meer wilt weten, kan ik u meer informatie hier of in het artikel.

Er is meer: Ik heb een blog over muziek, dus ik zal je geen van de foto's in deze blog laten zien. Zoals je zien op mijn blog ben ik niet de mooiste persoon op de planeet. Ik eet graag een beetje. En je zult daar zien dat ik niet graag make-up draag. Ik zal je zeggen dat het comfortabeler is als je dat doet, want ik ben gewoon niet in de stemming. Maar als je me kent, weet je hoe ik ben. En dit maakt het gemakkelijk voor mij om de foto's te nemen. Het is gewoon makkelijker. Op de eerste foto draag ik een paars en paars gestreept shirt dat ik kocht bij de winkel "Dance Studio" in Deventer, want ik vond het schattig en ik was in de markt voor een aantal mooie kleren en ik kon niets goeds vinden.