Kan ik drums kopen op Amazon?

№. Dat komt omdat drummers meer betaald krijgen dan jij en ik denk dat dat verkeerd is. Ik wil je verkoop niet zien.

Dus, wat ik wil is de kans om mijn drums te verkopen op Amazon. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Keepershandschoen Dat betekent, dat als je koopt mijn drumsticks van mij krijg ik een kleine commissie te betalen aan Amazon (dat is een grote no-no), en dan kan ik verkopen u de drumsticks. Tegenwoordig heb ik de mogelijkheid om dit te doen omdat ik ben begonnen met de online drummen business en ik kan erg trots zijn op deze kleine hobby. Ik ken veel mensen die zijn begonnen met hun drummers 'bedrijf, maar ik had nooit de mogelijkheid om het te doen voor mijn eerste keer, want het was slechts het begin. Nu kan ik beginnen met dat te doen, want ik ben begonnen met de website die ik altijd over dromen. U ziet de mogelijkheid om mijn drumsticks te kopen op Amazon. Is het kopen van drums de moeite waard? Ik weet ook dat drumsticks zijn het belangrijkste onderdeel van de uitrusting van drummers. En dus wil ik dat mijn eigen bedrijf een zeer krachtig bedrijf wordt. Daarom heb ik nagedacht hoe ik een succesvol drummersbedrijf kan worden.

Waarom heb je drumsticks nodig?

Dit is een zeer eenvoudige vraag. Er zijn veel mensen die een echte passie voor drums hebben. Sommige mensen besteden uren aan de telefoon met een bedrijf, uit te leggen wat ze nodig hebben en hoe ze zouden willen om ze te kopen. Anderen kopen ze gewoon zonder erover na te denken. Sommigen van hen zijn zo goed dat ze niet eens in het bedrijf.

Als je gaat om een drumstick te kopen, moet je weten wat je koopt. U moet ook begrijpen van de prijs punt en de prijs van elke drumstick, zodat u weet hoeveel u betalen voor hen. De meeste van de tijd praat ik met mensen die drums kopen in bundels, of gewoon kopen als een geschenk voor hun vrienden. Ik weet niet wat je zoekt als je drums koopt, dus ik ga je laten zien wat een goedkope drumstick voor $ 15 eigenlijk is. Je zou het moeten weten van drumsticks. Er zijn vier belangrijke soorten drumsticks in gebruik vandaag. Er is de standaard, de kleine standaard, het medium en de grote standaard. De kleine standaard is in principe de meest elementaire soort drumstick. Het medium is het soort dat je zou zien op een school in de jaren '80, en de grote is waarschijnlijk het soort dat je zou vinden in een grote concertzaal in de jaren '90. De standaard drumstick heeft een brede diameter, wat betekent dat de lucht min of meer in staat is om in en uit de trommel te stromen. Houd anders rekening met het ervaringsrapport trommels vergelijk. Dus de drumsticks zijn over het algemeen goed om in open ruimtes te spelen.