Is er een goede online shop voor drums?

Ja, er is een geweldige drum-shop.

Ik probeer ze altijd een goede prijs te geven, maar soms lukt het niet. Ik was erg blij toen ik mijn eerste drum kocht bij de Nederlandse winkel, een mooie zwarte trommel (ik had geen idee dat ze bestonden). Het is ongeveer 50% van de prijs van de grote merken waar ik naar keek. Dit was een enorme verbetering ten opzichte van wat ik vroeger in een grote internationale winkel te betalen. Ik heb altijd geprobeerd om te kopen bij de kleinste winkels in Nederland. Deze waren altijd zeer schoon, schoon genoeg en niet te groot. Ik had nooit zorgen te maken over een klant klagen over slechte service ( zoals ze te doen gebruikt) en niet om een goede deal op een geweldige drum. Dit is belangrijk wanneer u een trommel kopen en het personeel zijn eerlijk. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Meervoud Trofee. Ik zag nooit de grote bedrijven, ze leken meer geïnteresseerd in de marketing van hun product, niet geven hun personeel genoeg respect en ik denk dat ze een beetje dom in dit opzicht. Een klein bedrijf dat verkoopt aan het publiek is gewoon niet van plan om de publiciteit te krijgen. Toen ik deze trommel kreeg, was ik echt opgewonden. De eerste indruk was geweldig. De houten schelp was echt leuk, de kleur is perfect voor mijn stijl en het hoofd heeft een geweldige vorm. De houten kop was eigenlijk het moeilijkste deel van de trommel, het moeilijkste deel was de nek. Op de foto's kun je zien dat het een geweldige nek heeft, het is gewoon de vorm van de nek die gaf me de meeste problemen. Allereerst is het hout te donker. Ik moest het schilderen om de beste kleur te geven. In de volgende foto het hoofd is al begonnen in te breken en dit is hoe ik van plan om het af te maken. Eerst schilder ik het hele hoofd, de nek en het neklichaam. Dit zal geweldig zijn, als je het vergelijkt met trommels vergelijk. De volgende stap is om het hout de exacte kleuren te schilderen. Daarna maak ik het neklichaam af en stop ik de achterkant in de doos. De back-bone is het moeilijkste deel, omdat de rug moet worden geschilderd in vele kleuren (rood, bruin, wit en zwart). Ik zal de lijm op een groot stuk hout moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat de lijm blijft, zodat het hout niet zal splitsen wanneer de lijm droogt. De lijm die ik gebruik heet "gedroogde lijm", het beste spul voor deze baan. Ik vind de lijm erg sterk, maar kan gemakkelijk breken en ik zal in de toekomst weer een andere lijm moeten gebruiken.

Zodra je het hout helemaal geschilderd hebt, kun je beginnen met het monteren van het trommellichaam, want dat zal het hoofdlichaam van de trommel zijn. Er zijn slechts vier stukken aan het lichaam, een aan elke kant.