contacteer mij

Contact opnemen

Als u contact met mij wilt opnemen, u hier mijn profiel bezoeken. Ik ben ook de producent van een video genaamd "Kompanies" die kan worden bekeken op YouTube.

In 2009 ben ik begonnen met mijn eigen drumcollectie, maar sindsdien ben ik gevraagd om steeds meer drummachines voor je te maken. Deze site is een verzameling van mijn favoriete drummachines, met de meest recente worden toegevoegd aan de collectie dagelijks. Voor deze site u kijken naar de drum sampler die ik heb ontwikkeld, de gratis drumkit van IK Multimedia en de Vinyl van Lautapelit. Zoals ik blijf het toevoegen van meer en meer dingen aan de site zal ik ook een speciale blog gewijd aan hen. In 2012 ben ik begonnen met het doen van een live show genaamd "Dokken". Ik speelde drums, deed het publiek en het geluid, en zong.

Altijd vriendelijk, behulpzaam en respectvol. Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om het te stellen.

Je vrienden bij Mute, in een poging om je te helpen de beste waar voor je geld te krijgen, hebben een gratis proefversie gemaakt voor de app genaamd "Music Mute". Ze hebben ons een overzicht gegeven van wat de app biedt. Om te beginnen hebben ze een gratis maand van onbeperkte streaming en offline luisteren toegevoegd. De volgende basisregels en -instellingen:

U muziek streamen van uw computer naar de telefoon of het internet. Zodra de maand voorbij is, verwijdert de app automatisch alle muziek op je apparaat. Als u alle nummers wilt verwijderen, u de knop 'Tracks verwijderen' boven aan het scherm 'dempen' gebruiken.

Het apparaat moet een internetverbinding hebben om te streamen.

De app streamt alleen muziek vanuit de app, het werkt niet op het apparaat.

Onze openingstijden

  • Maandag: 08:00 - 15:30
  • Dinsdag: 08:30 - 16:30
  • Woensdag: 09:00 - 15:15
  • Donderdag: 08:15 - 18:30
  • Vrijdag: 08:15 - 16:00